onsdag 12 december 2012

NOBELFESTEN

 I måndags hade vi Nobelfest på jobbet för de boende, Vi var 4 våningar som tävlade...2 demensavdelningar och 2 omvårdnadsavdelningar...själv jobbar jag på en av demensavdelningen. Våra chefers chef skulle vara domare, Bedömningen var dukning, planeringen i köket, maten mm. Vinsten var att personalen på avdelningen som vann skulle bli utbjudna på restaurang av företaget. Gissa om vi har planerat i flera månader.
 Vi hade fixat och inhandlat i flera veckor och även jobbat en del hemma. Själv gjorde jag servettringarna, placeringskorten och blomsterdekorationer.
 Jag och min jobbarkompis Martina gjorde upp matsedel som skulle serveras och vi köpte in och tillagade allt själva. Serverades också champagne, rödvin och avec och alla njöt och hade trevligt.
I slutet av middagen hade vi gjort diplom till alla brukare med en personlig motivering samt att de fick en liten godispåse i cellofan...mycket uppskattat. En av brukare uttryckte att hon aldrig hade fått något så fint i hela sitt liv och det kändes.
 Blomdekorationen hade jag gjort i vinglas med folie runt om oasisen, en purpurfärgad nejlika och lite murgröna och en annan grön växt jag hade hemma.
Och så här var jag klädd dagen till äran mellan 11.30 och 16 och gick i högklackat....alltså en lyxdag på jobbet må jag säga.

Och nu undrar ni kanske vilken avdelning som vann och det blev våran och det känns så kul efter alla timmar vi lagt ner på detta och den glädje vi spred under dagen.

Önskar alla en fortsatt fin vecka.

Kram på er!

4 kommentarer:

 1. Så fint ni hade gjort, inte konstigt att ni vann. Och vilken kul grej för de boende som fick lite extra lyx i vardagen.
  Snygg kan man allt säga att du var på jobbet denna dag :).
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten! Såå fint ni hade gjort! Så skulle jag vilja ha det när det är dags för hemmet för mig!
  Kan du inte berätta vad det blev för mat?
  Så snygg du var på festen!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Grattis och så jaättefint ni dukat, och
  du är så snygg dagen till ära. Måste ha
  varit fantastiskt för alla era boende.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Hej Britt! nu har jag hittat till dig o din nya blogg ;=) vad skoj med nobelfest på jobbet, snygg dukning!!önskar dig en fin helg!kram Jessica

  SvaraRadera